2016. október 31., hétfő

21 feliratkozó - 20+1 tény az Országok viadaláról

Kedves Olvasóink!
A mai nap során hatalmas örömben volt részünk. Nem, nem csak arról beszélünk, hogy több hét után először nem szenvedtünk a hétfőnek nevezett borzalom miatt, ennél sokkal szebb meglepetés várt ránk: összegyűlt a 21 feliratkozó az Országok viadalán! Természetesen mindhárman eszméletlenül örültünk, és arra jutottunk, meglepünk Benneteket egy különkiadással. Ez merőben eltér a múltkoritól (aminek az első részét IDE kattintva olvashatjátok) ezúttal ugyanis a követők számához mérten 20+1 tényt gyűjtöttünk össze a történetről. 
Ezzel szeretnénk Nektek köszönetet mondani a sok támogatásért és kedves szóért, amit az elmúlt hónapok során kaptunk tőletek :) 
Jó olvasást, és sose hagyjon el benneteket a remény!
Puszi: Sofia, Lili és Maja <3



1. Elvileg 5 szemszögből írtuk  volna, Bogi és  Lauren Write segítségével.
2. A másik két lány az amerikai Skyler, és a koreai Cho.
3. Fire-nek van két ikerfia, Nash és Seth, és egy lánya is, Camilla.
4. Nincsenek kifejezett hivatásos országok, a jó harcosok szövetségét nem országhoz mérten alkotják. Egyébként Olaszország, Spanyolország, és Svédország van a legjobb helyzetben, így sokszor közülük kerülnek ki a hivatásosok, illetve a bajnokok.
5. A viadal első győztese Jerome Deux Franciaországból.
6. A Viadal legrövidebb győzelme Noah-Levi Infierno nevéhez köthető, aki egy nap leforgása alatt nyerte meg a játékot.
7. A név szerint említett szereplők közül egyedül Arabellának nincs testvére.
8. A bajnok országa egy évig felmentetést élvez a Viadal alól, és - speciális eseteket leszámítva - a győztes hazájában kerül megrendezésre a következő  játék
9. A leghosszabb ideig Jüri Kursey észt bajnok viadala tartott, aki három hétig raboskodott az Arénában.
10. A szereplők egy közös nyelven beszélnek egymással,  amit kiskorukban kellett elsajátítaniuk. A szegényebbek sokszor csak ezt a nyelvet beszélik, az anyanyelvüket nem.
11. A mostani mezőny legidősebbjei (18 évesek): Julio, Niels és Minho.
12. Legtöbbször Európai országok nyernek.
13. Gabrielt annyira megviselte az Országtársa halála, hogy a győzelmét követő négy-öt évben súlyos drogproblémákkal küzdött. Ennek következtében nem tudott egy versenyzőt sem győzelemre segíteni, és ezért kapja fel olyan gyorsan a vizet.
14. A győztesek egytized része öngyilkos lesz, miután kikerülnek az Arénából.
15. Fire most 49 éves.
16. A legfiatalabb győztes Donny Caveri Litvániából, 13 évesen nyert.
17. A legtöbb támogatót begyűjtő játékos Victoria Fuarez Brazíliából, akire egy hét alatt több, mint félmillió dollárt költöttek a nézők.
18. Olaszországnak van a legtöbb győztese (32)
19. A legkevesebb pedig Egyiptomnak (0)
20. Noah-Levire a stylistja személyében talált rá a szerelem. A lányt Ally-nek hívják, és a későbbiekben többször feltűnik majd a történetben.
20+1 . Az Országok viadalát már befejeztük, de a történet még nem ért véget! Amint feltöltjük az összes részt, kezdetét veszi a második évad, a Vérünkkel fizetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése