A blog trailere

2016. március 14., hétfő

#4 Isabel

Sziasztok! :) Megjött az új rész, amihez hozzá fűzném, hogy nagyon rövid lett +a bevonulás is van már ebben a részben. Köszönjük szépen a 8 feliratkozót, és a 2500+ oldalmegjelenítést. Valamint, ahogy látjátok indult egy szavazás is. :) Jó olvasást mindenkinek! :)
Sofia Currington^^
- Ebédeljünk! -kiált fel Nole. Egy tágas, jól berendezett helységbe megyünk. A közepén, egy hatalmas fehér étkezőasztal áll, megpakolva mindenféle finomságokkal. Leülök, jobb oldalamra Bongyorka, balomon, Claire valami lapokat rendezget. Szedek egy tányérba csirkecombot, hozzá krumplipürével.
- Képzeljétek, a fürdőszobám, nagyon szép! -áradozik Sia, kár hogy nem értem hogy jön ez ide. - Meggondolom, a lányoké is szép. -mosolyog ránk. Nole és Carlos kezében, megakad a villa.
- Miért, szerinted nálunk szar van kenve a falra? -akad ki Carlos, Nole meg majd megfullad a visszatartott röhögéstől. Nagyszerű. Az étvágyam is elment. Szerencsémre, Changleur és a libái lépnek be az emeletre.
- Gyere Isabel, itt van a ruhád.
- Máris. -pattanok fel, és a szobámba indulunk. Egy székbe, ami a tükröm előtt ül. A három nő, beszélgetve "készítenek" el engem. Bonni a sminkemet csinálja. Gyönyörű lett. Piros-fekete szemhélyat varázsolt nekem, hosszú szempilláimat kihúzta, a szemöldökömet tökéletesre formálta. Az összhatás nagyon szép lett. Tonni, a hajamat készíti el. Kibontja, hullámos tincseimet még jobban behullámosította, és egy-egy tincset bal és jobboldalról befonta, majd hátul összefogta. Azt a jét tincset, még be is melírozta tűzpirosra. Konni pedig a körmömmel fontoskodik. Lereszeli, majd befesti piros-feketére. Gondolom, a színvilága a ruhámnak, a fekete-piros lesz.
- Jaj, drágám, gyönyörű vagy! -sipítozzák. Azért elkell mondani, lehet hogy üresfejűek, de a foglalkozásukhoz, értenek. Kimennek a szobámból, és pár percig egyedül maradok. Körbenézek a szobámban. Egy baldachinos ágy, és egy hatalmas szekrény terpeszkedik a szobában. A padlón, egy nagy kör alakú bolyhos szőnyeg fekszik. Changleur egy ruhát hoz be.
- Ezt vetted fel. -nyújtja át nekem. Szónélkül veszem fel. A szememet csukva tartom, hadd legyen meglepi. De azt azért érzem, hogy sokat azért nem takar. Kinyitom a szememet. A nadrág része buggyos, de a lábszáramnál összeszűkül. Fekete színű, de piros redőkkel. A felseje meg, a mellem alá ér, ujjatlan, fekete színű, piros redőkkel. Tiszta spanyolos. Changleur egy  legyezőt ad át. A hajamba, egy piros virágot tűz. Ez spanyolos. Nagyon spanyolos. Honvágyat ébreszt bennem.
- Na hogy tetszik? -mosolyog rám.
- Persze. -mosolygok vissza.
- Menjünk. -kinyitja előttem az ajtót, én meg kilépek. Carlos is ilyen tangó féle ruhában parádézik, a szájában egy rózsával. Amint megpillant... hívja a liftet.
- Ó drágáim, bámulatosan jól néztek ki. -sikkant fel Bongyorka. Csontos kezéve, végig simít a ruhám anyagán. Hogy ez a nő milyen vékony... Beszállunk a liftbe, és megnyomjuk a földszint gombot. Némán állunk a liftben, miközben lefelé megyünk.
- Jól nézel ki. -néz rám, a szájában a rózsával.
- Köszi, de mond: hozzá van varrva a rózsa a szádra? -kérdezem.
- Hogy mi? -értetlenkedik, bár nem hallom mit mond, a rózsa tompítja a hangját, de a szájáról letudtam olvasni. Egy halk hang jelzi, hogy megérkeztünk. Sia a szekerünkhöz vezet, miközben azt sipítozza vékony hangján, hogy mindjárt elkésünk. Az éjfekete lovak, nyugodtan és okosan állnak befogva a szekér elé. Odasétálok az egyikhez, és megsimogatom a puha orrát. Egy futó pillantással nézek körbe a kiválasztottakon. Cristináék nagyon jól néznek ki. A németek pedig elég érdekesen. A csajon, babarózsaszín szoknya, hozzá rózsaszín felsővel. Szerencsétlen fiú is rózsaszínban feszít. Viszont, a brazílokat nem látom... Felszállunk a kocsikra, és elindul az első. A gyomromban gombostű méretűre zsugorodik. A lovak elindulnak, a hangok pedig felerősödnek. Csak pár nevet hallok ki.: az enyémet, Julio-ét, Cristina-ét, Framcesco-ét, Carlos-ét, és a szőke német csajét, Fiona-ét. Hatalmas mosolyt varázsolok magamra, és integetni kezdek az embereknek. Carlos is így tesz, és szemmel láthatóan a közönségnek nagyon tetszik. Integetek, közben mosolygok. Nem sokára, a körönd végéhez érünk. A közönség elhalkul, és egy éjfekete hajú, kecskeszakállas öreg ember lép a mikrofonhoz.
Fire elnök, Atlanta vezetője.
- Üdvözöllek titeket. Mint minden évben, most is megrendezzük az Országok Viadalát. -a közönség hatalmas tapsviharba kezd. Carlos-sal egymásra nézünk. -De előtte, itt a Kiválasztottak, eltöltenek pár napot, majd az Arénába szállítjuk őket, és a végén kihirdetjük a Bajnokot! -itt az előbbinél is hatalmasabb taps keletkezik. -Most Sean Beker mondana pár szót, a tavalyi év bajnoka.
Az elnököt leváltja egy, tizenhét éves szőkésbarna hajú, sötétkék szemű srác. Őt bárhonnan felismerném. Sean Beker. Aki ravaszságáról, és ügyességèről híres, aki megtévesztette az összes kiválasztottat akivel egy Arénába került.
- Sziasztok! Én Sean Beker vagyok, a tavalyi év bajnoka. Emlékszem, ahogyan én is, a szekeremen álltam, és megszeppenve néztem az az előtti bajnokot, Noah-Levi Infierno-t. -Sean Nole-ra mutat, aki egy félmosoly keretében, felemeli a kezét, a közönség persze megőrül a tapsolásban.
- Nem hittem volna, hogy sikerül győznöm, de amint ti is látjátok, itt vagyok. Bajnok vagyok. Ne feleddjétek, bárkiből válhat győztes, és ne becsüljétek alá a többieket. Lehet, hogy védtelennek tűnik, de legbelül ő a Kaszás. Csak ennyit szándékoztam mondani, köszönöm a figyelmet. -mindenki tapsolni kezd, üvölt torkaszakadtából. Sean, a szemembe néz, majd vissza ül eredeti helyére. A kocsik megfordulnak, és ugyanolyan sorrendben haladnak kifelé ebből a teremből.

2 megjegyzés:

  1. Szia, Sofia :)
    HÁÁÁÁÁT... meg kell, hogy mondjam, ez a rész is tetszett, csak úgy, ahogyan a többi.
    Isabell ruháját imádtam, nagyon szép lehetett.
    Volt bent viszont néhány hiba, de itt nem a leütésekre gondolok. "hozzá van varrva a rózsa a szádra?" Inkább a "szádhoz"
    De ezektől eltekintve élvezhető volt, nagyon tetszett.
    Puszi, Lauren W.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Lauren! :)
      Örülök, hogy tetszett.
      Igen, én is szívesen cseréltem volna vele ruhát. :D
      Köszi hogy felkeltetted a figyelmemet. :)
      Puszi, Sofia

      Törlés